NUMBER ONE FOOD

NUMBER ONE FOOD

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 145 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Number One Food. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 17:04 I am very dissatisfied with this restaurant. I ordered my food from around 13Hrs and the food could not be delivered until now. I paid my money almost 19 Euros and no food was delivered. this is very sad. My order number is 9GAH7W and i need a refund
13 mei 2022 om 16:34 Niet bestellen, ik heb niets gekregen dus ik ben me geld kwijt via Ideal betaling
10 mei 2022 om 10:39 bestel hier niet Ik wachtte drie uur op eten en uiteindelijk kwam er niets thuis?
5 mei 2022 om 11:28 I am very disappointed because I did not receive my order still and the phone of the restaurant 0687123452 is switched off. My order number is: LVQPZP. Please help I want my money back.
5 mei 2022 om 7:46 wat een drama. het eten kwam 2 uur te laat en was ook nog lauw. Nooit meer doen!!
25 apr 2022 om 0:50 Beste pizza! Erg lekker en aardige personeel.
23 apr 2022 om 22:13 Mijn bestelling is nooit bezorgd en als ik contact probeer op te nemen krijg ik de voicemail erg triest.
22 apr 2022 om 15:40 Eten is nooit bezorgt
3 mrt 2022 om 17:04 Het eten was heerlijk. Wij hebben zeker genoten van de bestelling. Het vlees had smaak en alles was vers. Zeker een aanrader voor de toekomst. De bezorger was super vriendelijk.
23 feb 2022 om 17:05 The food NEVER arrived, and they are not picking up the phone. It is now the day after and the app says it was delivered 2 hours after I placed my order
17 feb 2022 om 1:18 Bestelling geplaatst, maar nooit afgeleverd. Restaurant ook niet te bereiken. Zou hier niet bestellen
15 feb 2022 om 21:44 Pizza’s waren eerst bij de verkeerde adres bezorgd terwijl het adres gewoon klopte ik kreeg de zelfde pizza’s opgewarmd dus de pizza’s waren koud en hard er zat ook geen saus erbij wel twee cola gekregen voor het misverstand